Biblioteca Județeană “Christian Tell” Gorj redeschide serviciul de împrumut

LEBĂDA DE VARĂ
18 mai 2020
LOC DE TAINĂ ARGHEZIANĂ
20 mai 2020

Biblioteca Județeană “Christian Tell” Gorj redeschide serviciile pentru public din 20.05.2020.

               Dragii noștri,

În această primă etapă a reluării activității noastre oferim servicii de împrumut la domiciliu și returnare de documente în următoarele condiții:

  • Se deschide doar spațiul Secției pentru împrumut Adulți Beletristică, intrarea de la intersecția străzilor Calea Eroilor și Popa Șapcă. Programul de lucru cu publicul este între orele 10-17, de luni până vineri.
  • Servicii disponibile:

Împrumutul  de documente din colecțiile Secției pentru Împrumut Adulți Beletristică și ale  Secției pentru împrumut Domenii.

Împrumutul de documente este condiționat de o precomandă/rezervare pe care o puteți face în formularul special creat pe site-ul nostru www.bibliotell.ro (Formular rezervare cărți online) sau la numărul de telefon 0253/214904, după ce ați consultat catalogul nostru online.

Mai multe informații despre cum puteți comanda/rezerva găsiți aici:

 

Restituirea de documente. Aici pot fi restituite cărțile împrumutate din oricare secție și filială a bibliotecii.

  • Reguli pentru accesul în bibliotecă: limitarea la 2 (două) a numărului de persoane care se pot afla în același timp în spațiu; la intrare se va măsura temperatura cu termometru non-contact (nu trebuie să depășească 37,30 C pentru a putea fi servit); este obligatoriu portul măștii, respectarea distanței de 1,5-2 m între persoane; utilizarea dezinfectantului pentru mâini; cooperarea cu bibliotecarul pentru realizarea operațiunilor de împrumut/restituire; accesul la raft nu este permis; urmarea traseului pentru ieșire.

Vă așteptăm cu drag și vă mulțumim pentru disponibilitatea dumneavoastră de a respecta aceste condiții vremelnice!

Sari la conținut