O NOUA ÎNTÂLNIRE ”EU PRO-ACTIV”
16 septembrie 2020
17 SEPTEMBRIE
17 septembrie 2020

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ieri seara, 16 septembrie 2020, la umbra ”Coloanei Fără de Sfârșit”, într-unul din cele fără de ”sfârșit” apusuri de toamnă, s-a petrecut încă o ediție a Conferinței Educaționale – V.R.E.M. (Viitorul României Este în clasa Mea), a cincea, organizată și prezentată de Dana Constantinescu, profesoară la Colegiul Național ”Ecaterina Teodoroiu” Târgu-Jiu, care promitea că ”Vorbim cu voi despre noi și despre voi” , în colaborare cu Teatrul Dramatic ”Elvira Godeanu” Târgu-Jiu.

Au fost prezente patru tinere personalități culturale românești, care au adus spre împărtășire către tinerii participanți, CURAJUL lor de REINVENTARE: Melania Medeleanu (bine cunoscută jurnalistă, prezentatoare TV, coordonator Asociația MagiCAMP și ”Zi de Bine), Edy Chereji (Magic maker UNTOLD, Neversea), Luigi Bambulea (cercetător științific, Muzeul Național al Literaturii Române) și Cornel Ilie (membru fondator, solist al formației VUNK).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cu rugămintea de a ierta citarea din cele scrise de Luigi Bambulea pe #MakeBookGreatAgain:  ”…iar azi coborâm din Bibliotecă în Cetate, pt. a oferi unele repere tinerilor – și nu doar lor. (…) … promit și garantez un discurs nu doar motivațional, cât, mai ales, inspirațional.” – putem spune că promisiunea s-a dovedit realizată din plin, din partea lui și a celor patru colegi de scenă.

Sari la conținut