”Cartea, specialistul și cunoașterea” – ”Interesele mele”

Cu un pas mai aproape de înțelegere a Lumii banilor… Drumul continuă!
13 decembrie 2022
A APĂRUT REVISTA SPICON, NR. 8
14 decembrie 2022

     Azi, 13.12.2022, la Biblioteca Județeană ”Christian Tell” Gorj s-a desfășurat activitatea de orientare și consiliere în carieră: ”Interesele mele”, activitate ce face parte din proiectul educațional:”Cartea, specialistul și cunoașterea” inițiat de C.J.R.A.E. în parteneriat cu Biblioteca Județeană.

   Workshop-ul susținut de doamna profesor consilier școlar din cadrul C.J.R.A.E. Gorj: Mihaela Bican împreună cu elevii clasei a XII-a de la Colegiul Economic ”Virgil Madgearu” din Târgu-Jiu a avut ca scop dezvoltarea unei atitudini pozitive față de sine și față de propria carieră. Prin identificarea calităților personale, elevii au reușit să găsească o corelație potrivită între aptitudini și interesele profesionale pentru alegerea viitoarei meserii. S-a evidențiat, astfel, impactul intereselor asupra deciziilor pe care elevii le vor lua în alegerea carierei.

      Activitatea susținută astăzi face parte din proiectul: ”Cartea, specialistul și cunoașterea” inițiat de CJRAE Gorj în parteneriat cu Biblioteca Județeană:”Christian Tell”Gorj coordonat de doamnele: Ofelia Claudia Tulpan – profesor consilier școlar, Irina Țucă- profesor consilier școlar,  Mădălina Istratie- documentarist  în cadrul CJRAE Gorj și doamnele bibliotecare: Roxana Ungureanu și Anca Ștefan.

Sari la conținut