„BOEMA” – LA MANSARTA BIBLIOTECII JUDEȚENE „CHRISTIAN TELL” GORJ

„RITM ȘI ROST(URI) ÎN SPAȚIUL PUBLIC” – LA PEȘTIȘANI
5 septembrie 2023
DIMINEAȚA BIBLIOTECII
12 septembrie 2023

 Gala Boema culturală a Olteniei

Biblioteca Judeţeană “Christian Tell” Gorj, în calitate de partener și co-organizator al Galei Boema culturală a Olteniei, vă invită în data de 08 septembrie 2023, orele 15:00-17:00, să luați parte la manifestările din cadrul acestui eveniment unic în peisajul cultural al Olteniei (lansări de carte, târg de produse culturale, stand-up poetry, muzică clasică, jazz și folk, lecturi publice), manifestări care se vor desfășura la MansArta, în prezența unor personalități culturale de marcă și a reprezentanților autorităților publice județene și locale.

Conferința de presă prilejuită de această Gală va avea loc pe 08 septembrie 2023, la ora 14:30, la Biblioteca Judeţeană “Christian Tell” Gorj.

Boema culturală a Olteniei este un proiect al Cameliei Radulian, realizat prin Asociația Multiculturală Transfrontalieră ”Artec” – ”ArteCarte”, în parteneriat cu Consiliul Județean Gorj, Biblioteca Județeană ”Christian Tell” Gorj, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj, Primăria și Consiliul Local Târgu Cărbunești.

Boema culturală a Olteniei este un proiect cultural anual, care se desfășoară prin rotație în județele Olteniei, anul acesta fiind ales județul Gorj. Acest proiect reunește oameni de cultură și artiști reprezentativi precum și tinere talente, într-o serie largă de manifestări culturale.

 

                                                           

 

 

Sari la conținut