ATELIERE: ”Util și mereu la modă”
3 noiembrie 2023
ILUZIA ESTE ALUZIE CÂND ESTE ADEVĂRATĂ ARTĂ
3 noiembrie 2023
Marți, 31 octombrie 2023, Biblioteca Județeană ”Christian Tell” Gorj a organizat ”Carnavalul Halloween-ului” la MansArta. Protagoniștii au fost copiii, care ne-au prezentat frumoasele și uneori înspăimântătoarele lor costume și apoi și-au dat frâu liber imaginației și creativității pentru decorarea dovlecilor, a baghetelor fermecate sau a fantomelor jucăușe.
Evenimentul a fost prezentat și animat permanent de dna Maria-Luiza Sandu, managerul Bibliotecii Județene Gorj, ajutată de fondul muzical asigurat de colegul nostru dl Cosmin Văcaru. Atelierele de creație s-au desfășurat sub coordonarea colegelor noastre dna Corina Mocescu și dna Carmen Curcă, iar petrecerea a fost desăvârșită de muzică și dans. Atmosfera a fost una plină de energie și bucurie.
Acest Carnaval s-a desfășurat în parteneriat cu Liceul de Arte ”Constantin Brăiloiu” Târgu Jiu, astfel încât ne-am bucurat de prezența a cinci eleve talentate, coordonate de dna profesor Cristina Cioplea, care ne-au oferit experiența inedită de a participa la realizarea unei picturi în timp real.
Evenimentul s-a încheiat cu felicitarea, premierea participanților și mulțumirile adresate de dna manager partenerilor și echipei bibliotecii prezentă la eveniment: dna Carmen Curcă, dna Corina Mocescu, dna Alina Arjoca, dna Denisa Gheorghe, dna Angela Giurea, dna Diana Dumitrache, dna Anca Ștefan, dna Roxana Ungureanu, dna Diana Lăcătușu, dna Liliana Radu, dl Cosmin Văcaru.

 

Sari la conținut