FLEX – Future Leaders Exchange Program 2025-2026

DIN CUFĂRUL BIBLIOTECII: ANNIVERSARIUM – CONSTANTIN CUBLEȘAN – 85
16 mai 2024
DIN CUFĂRUL BIBLIOTECII: bine și frumos de descoperit citirii ANNIVERSARIUM- VALERIU PANTAZI – 84
17 mai 2024

        American Councils România anunță deschiderea preînscrierilor pentru bursele de studiu FLEX (Future Leaders Exchange Program) în România.

        Programul FLEX – Future Leaders Exchange Program oferă liceenilor români oportunitatea de a descoperi oamenii, cultura și sistemul educațional al Statelor Unite prin intermediul unui schimb internațional de experiență. Durata schimbului este de aproximativ 10 luni calendaristice, timp în care liceenii declarați câștigători, în urma competiției pentru acordarea bursei, studiază în cadrul unui liceu american și trăiesc alături de o familie gazdă, toate costurile fiind acoperite de bursa de studiu.

        Programul FLEX este finanțat de Guvernul Statelor Unite ale Americii prin intermediul Biroului Educațional și Cultural și implementat de American Councils. FLEX își propune să promoveze respectul pentru diversitatea culturală, să ofere oportunități de dezvoltare personală pentru tinerii liceeni, dar și să îmbunătățească înțelegerea și cooperarea dintre România și SUA prin promovarea culturilor celor două țări.

        Preînscrierea în program se face prin completarea formularului disponibil aici: https://ais.americancouncils.org/flex.

        Aplicațiile online se vor deschide în luna August 2024, însă în acest moment elevii interesați pot completa formularul de preînscriere pentru a primi actualizări despre program și a nu rata lansarea înscrierilor oficiale pentru bursa FLEX 2025-2026.

        Detalii despre program și etapele de înscriere sunt disponibile pe site-ul American Councils România, disponibil aici: https://www.romania.americancouncils.org/flex-ro.

 

 

Sari la conținut