Biblioteca Județeană “Christian Tell” Gorj

Biblioteca Județeană “Christian Tell” Gorj

Asociaţia Naţională a Bibliotecarilor şi Bibliotecilor Publice din România a lansat un proiect nou: Expoziţia anuală colectivă de ”Fotografii despre activitatea bibliotecilor publice”. Lucrările participante pot să fie vizionate virtual la adresa https://expozitiaanbpr.wordpress.com 

Scopul acestei expoziţii este acela de a arăta crâmpeie elocvente din contribuţia bibliotecilor la viaţa utilizatorilor şi comunităţilor. Se dorește, prin acest demers, crearea unei vizibilități mai accentuate a activităților din Bibliotecile publice și o prezență mai pregnantă a Asociației în spațiul public.

 

 

ANBPR doreşte să facă din această expoziţie un proiect port drapel al asociaţiei, care să  stimuleze inovaţia şi să devină un instrument de advocacy util bibliotecarilor. Pentru anul în curs, tematica fotografiilor vizează Campaniile de lectură, iar imaginile oferite de cele 22 de Biblioteci sunt destul de grăitoare despre desfășurarea de forțe ăn această direcție. S-au stabilit deja și subiectele ce vor intra în vizorul obiectivului fotografic: Adolescenţii şi biblioteca – 2017, Jocurile în biblioteci – de la ludoteci la jocuri video – 2018, Animaţia culturală – 2019, Educaţia nonformală la bibliotecă – cursuri pentru copii şi adolescenţi – 2020, Seniorii şi biblioteca.

 

 

Biblioteca Județeană “Christian Tell” Gorj
Calea Eroilor, numărul 23, Târgu Jiu, Gorj
Telefon: 0253/214.904
Email: bibliotell@yahoo.com
Suntem și pe Facebook
Locație – Google Maps

Evenimentele Bibliotecii

Vezi toate Evenimentele

Sari la conținut