Biblioteca Județeană “Christian Tell” Gorj

Biblioteca Județeană “Christian Tell” Gorj

”Drogurile, o soluție sau o problemă?”

de | apr. 26, 2024 | Evenimentele bibliotecii

Joi, 25.04.2024, Biblioteca Județeană ”Christian Tell” Gorj a primit vizita elevilor clasei a VI-a de la Școala Gimnazială Drăguțești, coordonați de doamna profesoară Mitroi Mariela. Aceștia au participat la o activitate educativă, în care au fost informați de domnul Șoșoi Laurențiu, inspector de specialitate în cadrul Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Gorj, despre pericolele și factorii de protecție ai consumului de droguri.
Domnul Șoșoi Laurențiu s-a adresat acestora pe tema prevenirii și conștientizării consumului de substanțe interzise, a prezentat factorii de risc și factorii de protecție ai consumului de droguri, efectele consumului de droguri și cadrul legal în domeniul traficului de droguri. De asemenea, s-au purtat discuții interactive cu elevii privind pericolele consumului de droguri dar și ale consumului de alcool, elevii conștientizând cât este de dăunător consumul de droguri, cum poate afecta psihicul uman și ce efecte perturbatoare pot avea drogurile în viața tinerilor și nu numai.
Activitatea face parte din proiectul educațional județean ”Drogurile, o soluție sau o problemă?”, inițiat de Biblioteca Județeană ”Christian Tell” Gorj în parteneriat cu Casa Corpului Didactic Gorj, coordonat de doamnele: Roxana Ungureanu și Anca Ștefan, reprezentante ale Bibliotecii Județene ”Christian Tell” Gorj, de doamna Alina Firan, coordonator bibliotecari școlari din cadrul Casei Corpului Didactic Gorj și de domnul Ișfan Ion, director al Casei Corpului Didactic Gorj.
Biblioteca Județeană “Christian Tell” Gorj
Calea Eroilor, numărul 23, Târgu Jiu, Gorj
Telefon: 0253/214.904
Email: bibliotell@yahoo.com
Suntem și pe Facebook
Locație – Google Maps

Evenimentele Bibliotecii

Vezi toate Evenimentele

Sari la conținut