Biblioteca Județeană “Christian Tell” Gorj

Biblioteca Județeană “Christian Tell” Gorj

”Fantasticele cărți zburătoare… ” din CAMERA CU POVEȘTI

de | feb. 12, 2021 | Evenimentele bibliotecii

Și astăzi, 12 februarie a.c., am continuat concursul Camera cu Povesti alături de elevii din clasa I-a A de Colegiul Național ”Tudor Vladimirescu” din Târgu-Jiu îndrumați de doamna profesor învățământ primar, Mirea Gabriela.
Copiii au avut de pregătit povestea “Fantasticele cărți zburătoare ale lui Morris Lessmore”, o carte foarte interesantă, care prezintă minunat curgerea timpului și îndeamnă să medităm la puterea cărților.
O poveste despre iubire, pierderea și regăsire care va fi apreciată la fel de mult atât de adulți cât și de copii.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Concursul Camera cu Povești s-a desfășurat, joi, 11 februarie a.c., alături de elevii din clasa a XI-a C de la Liceul Teologic îndrumați de doamna Ramona Filip, profesor de Limba și Literatura Română. Întâlnirea a fost interactivă, participanții având de răspuns la întrebări de cultură generală adresate de coordonatorii proiectului Luiza Sandu, Cosmin Văcaru și Lucian Dobroiu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Începând de astăzi, 10 februarie a.c., la Biblioteca Județeană ”Christian Tell” Gorj, s-a dat startul la concursul Camera cu Povești 2021, alături de elevii din clasa pregătitoare de la Liceul Teologic îndrumați de doamna profesor învățământ primar, Laura Dobroiu. Copiii au descoperit variantele de răspuns corecte din povestea Albă ca Zăpada. Coordonatori proiect: Luiza Sandu, Cosmin Văcaru, Lucian Dobroiu.

Biblioteca Județeană “Christian Tell” Gorj
Calea Eroilor, numărul 23, Târgu Jiu, Gorj
Telefon: 0253/214.904
Email: bibliotell@yahoo.com
Suntem și pe Facebook
Locație – Google Maps

Evenimentele Bibliotecii

Vezi toate Evenimentele

Sari la conținut