Biblioteca Județeană “Christian Tell” Gorj

Biblioteca Județeană “Christian Tell” Gorj

FREAMĂT DE CODRU – Concurs de creație literară, artistică și plastică

de | iun. 4, 2019 | Evenimentele bibliotecii

Concursul de creație lirică ,,Freamăt de codru ” își propune să antreneze elevii și cadrele didactice în activități care să valorifice și să dezvolte potențialul creativ și simțul estetic prin exprimarea emoțiilor și sentimentelor prin poezie. Finalitatea și impactul celor opt ediții desfășurate deja ne motivează în continuarea concursului cu intenția ca în timp să-și câștige un renume la nivel național prin valoarea concurenților și modul de organizare.

La  mijloc de iunie,aici,în Floreștii Olteniei, devenim părtași  la nemurire, redescoperind în adâncul acelor cuvinte, ,,ce exprimă  adevărul “,esența spiritualității românești. ,,Eminescu este tot ce are sufletul nostru mai curat si mai nins”, afirma Nichita Stănescu, creând astfel o punte între zariștea sufletului și cea a limbii române. An de an vedem cum timpul nu rătăcește pe cărări numele Lui, ci, dimpotrivă, cu fiecare trecere ni-l aduce mai aproape. Vibrația acestui moment omagial se transmite și dinspre sufletele tinere ale elevilor, care-i poartă lumina prin clipa de gând adresată  întru retrăirea creației sale.

Consiliul Local și Primăria Țânțăreni, Biblioteca Comunală Țânțăreni în parteneriat cu Biblioteca Județeană” Christian Tell” Gorj și Centrul  Județean Pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj.

Biblioteca Comunală Țânțăreni,jud.Gorj,sat.Țânțăreni,com.Țînțăreni,

Biblioteca Județeană “Christian Tell” Gorj
Calea Eroilor, numărul 23, Târgu Jiu, Gorj
Telefon: 0253/214.904
Email: bibliotell@yahoo.com
Suntem și pe Facebook
Locație – Google Maps

Evenimentele Bibliotecii

Vezi toate Evenimentele

Sari la conținut