Biblioteca Județeană “Christian Tell” Gorj

Biblioteca Județeană “Christian Tell” Gorj

Întâlnire metodică

de | feb. 16, 2024 | Evenimentele bibliotecii

        Joi, 15 februarie 2024, la MansArta Bibliotecii Județene ”Christian Tell” Gorj, a avut loc prima Întâlnire metodică a bibliotecarilor din bibliotecile publice ale județului Gorj.

        Întâlnirea a debutat cu un cuvânt de bun-venit din partea managerului Bibliotecii Județene ”Christian Tell” Gorj, doamna Maria-Luiza Sandu, care și-a exprimat bucuria de a fi împreună din nou, i-a încurajat pe bibliotecari să se implice și anul acesta cu aceeași dăruire în activitatea lor și le-a prezentat agenda întâlnirii.

        În continuare, a fost prezent la întâlnire, prin Zoom, domnul Mihai Coman, consultant, care le-a explicat participanților condițiile care trebuie îndeplinite pentru a putea accesa fondurile prin Programul PNRR – Investiția 17 ”Scheme de finanțare pentru biblioteci pentru a deveni hub-uri de dezvoltare a competențelor digitale” și a răspuns la întrebările acestora.

        Următorul invitat, tot prin Zoom, a fost managerul proiectului ”CODE Kids – Programează viitorul comunității tale”, domnul Narcis Lunceanu, de la Fundația Progress, care le-a prezentat bibliotecarilor informații generale despre proiect, despre ce s-a realizat până în prezent, punând apoi accentul pe deschiderea de noi cluburi – ce presupune să deschizi și să organizezi un club CODE Kids.

        Întâlnirea a continuat cu invitația lansată de doamna manager bibliotecarilor, de a se implica în proiectul ”Zestrea Domnițelor”, care se va extinde la nivel județean anul acesta.

        În încheiere, domnul Costi Mitucă, metodist la Biblioteca Județeană Gorj, le-a vorbit participanților despre Statistica de bibliotecă, completarea și trimiterea formularelor.

 

Biblioteca Județeană “Christian Tell” Gorj
Calea Eroilor, numărul 23, Târgu Jiu, Gorj
Telefon: 0253/214.904
Email: bibliotell@yahoo.com
Suntem și pe Facebook
Locație – Google Maps

Evenimentele Bibliotecii

Vezi toate Evenimentele

Sari la conținut