Biblioteca Județeană “Christian Tell” Gorj

Biblioteca Județeană “Christian Tell” Gorj

,,Lectura – tărâmul viselor, al cunoașterii și universul copilăriei”

de | mai 30, 2022 | Evenimentele bibliotecii

Azi, 30.05.2022, am continuat șirul activităților educative și cu voie bună, din cadrul   proiectului educațional ,,Lectura-tărâmul viselor, al cunoașterii și universul copilăriei”, inițiat de Școala Gimnazială Nr. 7 din Tg-Jiu în parteneriat cu Biblioteca Județeană ,,Christian Tell” Gorj, activitate premergătoare Zilei internaționale a copilului.

Elevii grupei pregătitoare , îndrumați de doamna profesor învățământ primar, Vlădoiu Claudia și elevii clasei I- a , îndrumați de domnul profesor invățământ primar, Nistoran Ovidiu , au fost implicați de această dată în jocuri de mișcare și de grup : ,, Jocul salutului ”, ,,Ghicește ce sunt”.

Astfel, prin jocurile propuse de doamnele bibliotecare Ungureanu Roxana și Ștefan Anca, elevii s-au relaxat și au răspândit în jurul lor multe zâmbete.

Am continuat să citim apoi elevilor o scurtă povestioară din cartea ,, Virtutea răbdării”- de Aleix Cabrera-Vinyet Montaner, iar la final am discutat despre răbdare și cum poți mai bine să reușești în tot ceea ce-ți propui, elevii înțelegând că trebuie să aștepte fără să se dea bătuți, astfel lucrurile se vor întâmpla cu siguranță.

Biblioteca Județeană “Christian Tell” Gorj
Calea Eroilor, numărul 23, Târgu Jiu, Gorj
Telefon: 0253/214.904
Email: bibliotell@yahoo.com
Suntem și pe Facebook
Locație – Google Maps

Evenimentele Bibliotecii

Vezi toate Evenimentele

Sari la conținut