Biblioteca Județeană “Christian Tell” Gorj

Biblioteca Județeană “Christian Tell” Gorj

ȘI VOCEA TA CONTEAZĂ!

de | nov. 3, 2020 | Prim-Plan

CONSTRUIM ÎMPREUNĂ VIITORUL U.E.

25 octombrie 2020 – o zi de excepție trăită de Centrul de Informare Europe Direct Gorj alături de niște tineri minunați care, într-o formă de dezbatere de tip Teatru Forum, ne-au făcut să conștientizăm cât de importantă este vocea fiecăruia dintre noi și cât de mult poate să influențeze implicarea sau neimplicarea celor din jur!
Tema abordată a fost de actualitate: Cum funcționează și mai ales cum reacționează școala românească în contextul pandemiei, sub presiunea autorităților și a părinților!
Echipa, coordonată de bibliotecara Roxana Ungureanu și actorul Ion Alexandrescu au ilustrat printr-un scenariu bine construit, drama unei eleve de liceu din clasa a XII-a, care, fiind suspectă de Covid, riscă să nu poată participa la cursuri și să nu poată să își dea BAC-ul. Lipsită de sprijinul celor din jurul ei, se vede în situația de a se descurca singură în haosul creat. Soluțiile salvatoare de schimbare de atitudine și comportament venite din partea publicului, reușesc însă să schimbe complet situația.
Concluzie: doar împreună putem construi un viitor în care să ne dorim să trăim! Doar împreună putem depăși cu bine o situație de criză! Doar împreună putem alege direcția corectă spre care să ne îndreptăm!

O nouă întâlnire cu teatrul forum, organizată de Centrul de Informare Europe Direct Gorj, a avut loc pe 1 noiembrie 2020, în sala MansArta a Bibliotecii Județene ”Christian Tell” Gorj. Echipa de ”actori” s-a mobilizat din nou extraordinar și a reușit să promoveze ideea că implicarea fiecăruia este importantă și viitorul nostru și a celor de lângă noi depinde de acest lucru!
Chiar dacă nu ați putut fi cu noi din cauza limitării numărului de persoane/eveniment la 20 de persoane, vă invităm să vă bucurați prin intermediul fotografiilor! Mulțumim din nou actorului Ion Alexandrescu, bibliotecarei Roxana Ungureanu și redactorului nostru Viorel Surdoiu, dar și tuturor celor prezenți!

 

Biblioteca Județeană “Christian Tell” Gorj
Calea Eroilor, numărul 23, Târgu Jiu, Gorj
Telefon: 0253/214.904
Email: bibliotell@yahoo.com
Suntem și pe Facebook
Locație – Google Maps

Evenimentele Bibliotecii

Vezi toate Evenimentele

Sari la conținut