Biblioteca Județeană “Christian Tell” Gorj

Biblioteca Județeană “Christian Tell” Gorj

UN NOU CLUB CODE KIDS LA TÂRGU JIU

de | apr. 9, 2021 | Evenimentele bibliotecii

Biblioteca Județeană ”Christian Tell” Gorj are bucuria să vă anunțe că în urma numeroaselor solicitări primite, a creat .
Astfel, joi, 8 aprilie 2021, au avut loc 2 întâlniri cu membrii clubului și cu echipa de proiect de la Biblioteca Județeană: dna manager Olimpia Bratu, dna șef birou Marlene Angheluță, Diana Lăcătușu – coordonator proiect, Corina Mocescu – coordonator club, Lucian Dobroiu și Cosmin Văcaru – informaticieni. După ce ne-am cunoscut, membrilor clubului le-au fost prezentate proiectul ”CODE Kids” și grupul ”CODE Kids 2021” de pe FB, în care vor activa. În continuare, copiii și-au făcut conturile pe platforma code.org cu ajutorul echipei de proiect și au realizat primele activități pe platformă.
Au fost 2 întâlniri frumoase, începutul unui proiect care le va aduce multe beneficii și surprize, în care își vor dezvolta competențele, se vor pregăti pentru viitor și nu în ultimul rând vor putea cunoaște mulți alți copii pasionați de coding ca și ei și vor deveni parte a unei comunități fantastice.
Biblioteca Județeană “Christian Tell” Gorj
Calea Eroilor, numărul 23, Târgu Jiu, Gorj
Telefon: 0253/214.904
Email: bibliotell@yahoo.com
Suntem și pe Facebook
Locație – Google Maps

Evenimentele Bibliotecii

Vezi toate Evenimentele

Sari la conținut