Biblioteca Județeană “Christian Tell” Gorj

Biblioteca Județeană “Christian Tell” Gorj

Ateliere de 8 martie – 2024

de | mart. 7, 2024 | Evenimentele bibliotecii

Atelierele de 8 Martie realizate la Filiala pentru Copii a Bibliotecii Județene “Christian Tell” Gorj au creat o imensă bucurie în rândul copiilor deoarece au putut realiza felicitări pentru a le oferi mamelor. La ateliere au participat elevii din clasa a II-a A de la Școala Gimnazială “Constantin Săvoiu” îndrumați de doamna profesor învățământ primar Oana Stelescu. Mulțumim pentru implicare!

Atelier de felicitări la Filala pentru Copii a Bibliotecii Județene “Christian Tell” Gorj pentru a celebra Ziua Mamei împreună cu preșcolarii de la Grădiniță nr. 20, îndrumați de doamna profesor învățământ preșcolar Nicoleta Drăgoescu.

A venit Primăvara la Filiala Victoria

Ruth Strout (1884–1980) spunea că ,,Iubesc primăvara oriunde, dar dacă aș putea alege, aș întâmpina-o mereu în grădinăˮ. Parafrazând aș spune că ,,Iubesc primăvara oriunde, dar dacă aș putea alege, aș întâmpina-o mereu în bibliotecă!ˮ (Maria Pricop – bibliotecar la Filiala Victoria a Bibliotecii Județene ”Christian Tell” Gorj).

Luni, 4 martie 2024, doamna Mariana Staicu, voluntara bibliotecii, le-a vorbit copiilor prezenți la bibliotecă, despre istoria mărțișorului și împreună am coordonat activitatea de confecționat mărțișoare și felicitări a acestora. Întâlnirea de la bibliotecă a continuat cu o serie de jocuri specifice copilăriei de care cei mici s-au bucurat foarte mult.

Vă mulțumesc tuturor, pentru implicare!

Odată cu venirea primăverii Filiala pentru Copii a Bibliotecii Județene “Christian Tell” Gorj, a primit vizita elevilor din clasa a II-a A de la Colegiul Național “Spiru Haret”, îndrumați de doamna profesor învățământ primar Diana Chertes. Copiii au realizat felicitări pentru ziua de 8 Martie și au transmis mesaje frumoase, pentru a-și exprima recunoștiința și aprecierea față de mama lor.

Filiala pentru Copii a Bibliotecii Județene “Christian Tell” Gorj se pregătește pentru ziua de 8 Martie împreună cu elevii din clasa a II-a A de la Școala Gimnazială “Ecaterina Teodoroiu” Târgu Jiu, îndrumați de doamna profesor învățământ primar Larisa Limbău. Elevii au fost foarte încântați că au realizat felicitări pentru a le oferi mamei.

(Corina Nicoleta Mocescu)

+3
Vezi statistici şi reclame
Promovează postarea
Toate reacţiile:

21

Biblioteca Județeană “Christian Tell” Gorj
Calea Eroilor, numărul 23, Târgu Jiu, Gorj
Telefon: 0253/214.904
Email: bibliotell@yahoo.com
Suntem și pe Facebook
Locație – Google Maps

Evenimentele Bibliotecii

Vezi toate Evenimentele

Sari la conținut