Biblioteca Județeană “Christian Tell” Gorj

Biblioteca Județeană “Christian Tell” Gorj

Mesaj de bun venit

de | iun. 10, 2024 | Informații

Dragi utilizatori,

Bine ați venit la Biblioteca Județeană “Christian Tell” Gorj! Suntem încântați să vă avem alături în acest spațiu dedicat cunoașterii, lecturii și explorării. Biblioteca noastră este mai mult decât un loc de împrumut al cărților; este o comunitate vibrantă în care fiecare dintre dumneavoastră poate găsi inspirație, sprijin și resurse pentru a-și dezvolta pasiunile și cunoștințele. Colecțiile noastre variate și cuprinzătoare, care includ peste 300.000 de volume, acoperă o gamă largă de domenii și interese. Fie că sunteți în căutarea literaturii clasice, a studiilor științifice, a cărților de specialitate sau a celor mai noi romane, veți găsi aici ceea ce căutați. De asemenea, secțiile noastre specializate sunt mereu pregătite să vă ofere suport și recomandări personalizate. Suntem dedicați să vă oferim o experiență de bibliotecă modernă și accesibilă. Prin intermediul catalogului nostru electronic – OPAC, puteți rezerva și prelungi împrumuturile, iar stațiile RFID vă permit auto-împrumutul și auto-restituirea documentelor. Totodată, organizăm frecvent expoziții, ateliere și evenimente culturale pentru a vă oferi oportunități de învățare și socializare.

 La Biblioteca Județeană “Christian Tell” Gorj, credem că fiecare cititor are un loc special. Indiferent de vârstă, interese sau nevoi, suntem aici pentru a vă susține pe drumul cunoașterii.

Ne bucurăm că ați ales să fiți parte din comunitatea noastră și vă încurajăm să explorați toate resursele și serviciile pe care vi le punem la dispoziție.

Vă mulțumim pentru încrederea acordată și vă dorim lectură plăcută și descoperiri frumoase!

Cu respect și multă considerație,
Manager Biblioteca Județeană “Christian Tell” Gorj
Sandu Maria – Luiza

Biblioteca Județeană “Christian Tell” Gorj
Calea Eroilor, numărul 23, Târgu Jiu, Gorj
Telefon: 0253/214.904
Email: bibliotell@yahoo.com
Suntem și pe Facebook
Locație – Google Maps

Evenimentele Bibliotecii

Vezi toate Evenimentele

Sari la conținut