Biblioteca Județeană “Christian Tell” Gorj

Biblioteca Județeană “Christian Tell” Gorj

Blinde Date cu o carte!

de | feb. 24, 2022 | Evenimentele bibliotecii

Blinde Date cu o carte!

Într-o călătorie imaginară, de la Valentine’s Day, 14 februarie, până la Dragobete, 24 februarie, elevii clasei a X-a G, de la Colegiul Național ”Spiru Haret” Târgu Jiu, au luat cu ei la drum o carte, diferită de la o persoană la alta, dar un tovarăș de nădejde altfel.

Unii au descoperit puncte comune cu personajele din carte, alții au descoperit doar că suntem diferiți și avem gusturi diferite, dar cu toții bucuroși de ”întâmplare”. Întâlnirea cu o carte este de fiecare dată specială și unică. Ne marchează și de multe ori ne poate schimba cursul vieții.

La final am avut bucuria de a împărtășii fiecare dintre noi elemente memorabile din această călătorie și ce am învățat din aceste întâlniri ”pe nevăzute”, căci alții ne-au ”aranjat” întâlnirea!

Cu noi am avut alături atât cadrele didactice, Otilia Fometescu și Dana Flaviola Popescu, din cadrul Colegiului Național ”Spiru Haret” din Târgu Jiu cât și pe cei care ne-au provocat la o astfel de călătorie: Maria Luiza Sandu, Cosmin Gabriel Văcaru și Mihai-Lucian Dobroiu, din cadrul Bibliotecii Județene ”Christian Tell” Gorj.

Să citim este un privilegiu și o onoare!

Biblioteca Județeană “Christian Tell” Gorj
Calea Eroilor, numărul 23, Târgu Jiu, Gorj
Telefon: 0253/214.904
Email: bibliotell@yahoo.com
Suntem și pe Facebook
Locație – Google Maps

Evenimentele Bibliotecii

Vezi toate Evenimentele

Sari la conținut