Biblioteca Județeană “Christian Tell” Gorj

Biblioteca Județeană “Christian Tell” Gorj

Cărțile care contează la premiere

de | dec. 7, 2016 | Evenimentele bibliotecii

Concursul „Cărţile care contează”, adresat elevilor din clasele II – IV și V – VIII și desfășurat în două etape, perioada ianuarie – mai și perioada septembrie – noiembrie 2016, a ajuns la final.

Marți, 6 decembrie, în Ziua de Moș Nicolae, Sala de lectură a Bibliotecii Județene ”Christian Tell” Gorj s-a umplut de murmure vesele și obraji înroșiți, dezghețați de căldură și mai ales de emoțiile stârnite de momentul așteptat de truditorii participanți la concurs – Gala premierilor!

În ultima etapă ( 16 noiembrie), participanții au avut de făcut rezumatul unei lecturi din bibliografia stabilită, realizarea unui alt final la una din lecturile din concurs, la alegere și realizarea unui desen inspirat de lecturile indicate, la alegere.

La Ediția din acest an au participat 96 de elevi de la Colegile Naționale – ”Tudor Vladimirescu”, și  ”Spiru Haret”, Școlile Gimnaziale ”Alexandru Ștefulescu”, ”Constantin Săvoiu”, ”Gheorghe Tătărăscu” și ”Constantin Brâncuși”, toate din Târgu-Jiu. Diplomele și premiile au fost oferite din partea Bibliotecii Județene – Filiala pentru copii de către managerul instituției Olimpia Bratu și bibliotecarele Luiza Sandu, Corina Mocescu, Carmen Curcă. Pe grupele de clase, la I – IV au fost 44 de premianți, iar 10 premianți la V – IIIV.   

Biblioteca Județeană “Christian Tell” Gorj
Calea Eroilor, numărul 23, Târgu Jiu, Gorj
Telefon: 0253/214.904
Email: bibliotell@yahoo.com
Suntem și pe Facebook
Locație – Google Maps

Evenimentele Bibliotecii

Vezi toate Evenimentele

Sari la conținut