Biblioteca Județeană “Christian Tell” Gorj

Biblioteca Județeană “Christian Tell” Gorj

CONECTEAZĂ-TE CU O CARTE!

de | iun. 23, 2021 | Agenda culturală

Proiectul „Conectează-te cu o carte!”,  inițiat de Biblioteca Județeană ”Christian Tell” Gorj în parteneriat cu Colegiul Național „Tudor Vladimirescu” Târgu Jiu și Școala Gimnazială Prigoria, s-a încheiat cu succes.

Coordonatorii proiectului, doamna Roxana Ungureanu și doamna Anca Georgiana Ștefan, bibliotecare la Biblioteca Județeană „Christian Tell” Gorj, apreciază implicarea tuturor participanților, determinarea acestora și entuziasmul de care au dat dovadă!

Cei 77 de elevi îndrumați de domnul Șarpe Iliuță și de doamna Lungescu Ramona Daniela, profesori de limba și literatura română în cadrul Școlii Gimnaziale Prigoria și de doamna Găvan Elena Diana și de doamna Dițoiu Laura, profesori de limba română în cadrul Colegiului Național ”Tudor Vladimirescu”,  au fost recompensați cu diplome de participare pentru implicare, pentru creativitate și pentru entuziasmul de care au dat dovadă în realizarea povestirilor digitale, pe baza cărților împrumutate de la bibliotecă.

Felicitări tuturor!

P.S. În toamnă, vom anunța următoarea ediție a proiectului în care așteptăm să ni se alăture din ce în ce mai mulți elevi și profesori.

 

Biblioteca Județeană “Christian Tell” Gorj
Calea Eroilor, numărul 23, Târgu Jiu, Gorj
Telefon: 0253/214.904
Email: bibliotell@yahoo.com
Suntem și pe Facebook
Locație – Google Maps

Evenimentele Bibliotecii

Vezi toate Evenimentele

Sari la conținut