Biblioteca Județeană “Christian Tell” Gorj

Biblioteca Județeană “Christian Tell” Gorj

Curs de limba engleză (iulie 2024)

de | iul. 10, 2024 | Evenimentele bibliotecii

Începând cu luna iulie, până la sfârșitul lunii august a acestui an, la Biblioteca Județeană ”Christian Tell” Gorj, structura gazdă a EUROPE DIRECT Gorj, se desfășoară cursul de limba engleză pentru seniori. Pe principiul că nu există vârstă pentru învățarea unei limbi străine, cursanții vârstei a 3-a sunt inițiați de voluntarii EUROPE DIRECT Gorj în tainele limbii engleze, la Centrul de Formare a bibliotecii, în fiecare săptămână, de luni până joi, de la ora 9:00 până la ora 12:00. Cursurile gratuite pentru seniori au ca scop stimularea abilităților cognitive a persoanelor de vârsta a 3-a din Municipiul Târgu Jiu și stimularea solidarității între generații.

Astfel, pensionarii au posibilitatea să înveţe de la tinerii voluntari EUROPE DIRECT Gorj cuvinte uzuale, să-şi îmbogăţească vocabularul necesar unei conversaţii și să-şi îmbunătăţească abilităţile de exprimare în limba engleză. Doamna Maria-Luiza Sandu, managerul Bibliotecii Județene ”Christian Tell” Gorj, alături de echipa Europe Direct Gorj și întregul colectiv al biblioteci,i au mulțumit tuturor pentru participarea la activitățile bibliotecii și au urat succes la studierea limbii engleze.

Biblioteca este locul în care utilizatorii de toate vârstele pot învăța împreună, unul de la celălalt, facilitându-se astfel învățarea intergenerațională prin dobândirea de abilități, valori, cunoștințe esenţiale în viaţă și necesare dezvoltării personale a fiecărei generații în parte.

Biblioteca Județeană “Christian Tell” Gorj
Calea Eroilor, numărul 23, Târgu Jiu, Gorj
Telefon: 0253/214.904
Email: bibliotell@yahoo.com
Suntem și pe Facebook
Locație – Google Maps

Evenimentele Bibliotecii

Vezi toate Evenimentele

Sari la conținut