Biblioteca Județeană “Christian Tell” Gorj

Biblioteca Județeană “Christian Tell” Gorj

GALA VOLUNTARILOR 2023

de | dec. 21, 2023 | Prim-Plan

A venit și momentul acela special din an în care VOLUNTARII sunt în centrul atenției – GALA VOLUNTARILOR!

Evenimentul organizat de EUROPE DIRECT Gorj la MansArta Bibliotecii Județene ”Christian Tell” Gorj, marți 19 decembrie 2023, a debutat cu un cuvânt de bun-venit din partea doamnei Maria-Luiza Sandu, managerul Bibliotecii Județene Gorj, care le-a mulțumit și i-a felicitat pe voluntari. În continuare, doamna Marinela Csolti, consilier comunicare și coordonator voluntari, i-a antrenat pe toți participanții într-un joc de cunoaștere. Doamna Elena-Mariana Angheluță, coordonatorul EUROPE DIRECT Gorj, a continuat seria mulțumirilor și felicitărilor adresate voluntarilor pentru implicarea, perseverența și dăruirea de care au dat dovadă pe parcursul acestui an.

Gala a continuat cu vizionarea unui film motivațional ales special pentru această ocazie de colegul nostru, domnul Lucian Dobroiu, consilier tehnic. Atmosfera plină de emoție și căldură a crescut în intensitate datorită prezenței a două domnișoare foarte talentate: Bianca Hodolean, voluntara noastră, care ne-a încântat cu 2 colinde și Lucia Oncică, studentă în anul II la Facultatea de Litere a Universității ”Constantin Brâncuși” Târgu Jiu, care ne-a introdus pe tărâmul sensibil al poeziei. Momentele artistice au fost completate de colegul nostru, domnul Viorel Surdoiu, redactor, care ne-a recitat câteva dintre frumoasele sale poezii.

A urmat punctul culminant al Galei – acordarea Certificatelor, a Adeverințelor de Voluntariat și a Premiilor pentru cei mai implicați voluntari. Evenimentul s-a încheiat cu o surpriză, o poezie recitată de Adelina, o viitoare voluntară.

Credit foto: Diana Lăcătușu, consilier comunicare
Viorel Surdoiu, redactor
Biblioteca Județeană “Christian Tell” Gorj
Calea Eroilor, numărul 23, Târgu Jiu, Gorj
Telefon: 0253/214.904
Email: bibliotell@yahoo.com
Suntem și pe Facebook
Locație – Google Maps

Evenimentele Bibliotecii

Vezi toate Evenimentele

Sari la conținut