Biblioteca Județeană “Christian Tell” Gorj

Biblioteca Județeană “Christian Tell” Gorj

Biblioteca Judeţeană Gorj a premiat pe cei mai buni dintre micii cititori din anul 2015

 

Emoţia, bucuria şi neastâmpărul caracteristic vârstei au fost elementele care au decorat etajul Bibliotecii pentru copii, locul unde celor 46 de destoinici cititori le-a fost răsplătit efortul.

Moş Crăciun, a venit, joi, 17 decembrie 2015, la Filiala pentru copii, cu premii pentruelevii înşcrişi la concursul  de lectură „Cărţile care contează”, ediția a IV-a, desfăşurat în perioada 29 ianuarie – 26 noiembrie 2015. Participanţii au fost din rândul elevilor claselor  II – IV, respectiv V – VIII, bibliografia (afişată la sediul Filialei pentru Copii) fiind structurată pe ciclurile de învăţământ, primar şi gimnazial. Cei care au răspuns în scris la 10 întrebări din lectura citită în luna respectivă, în ultima zi de joi a fiecărei luni.

S-au înscris în această cursă 78 de copii, de la şcolile din Târgu Jiu, dintre care 43 de elevi au fost de la clasele II-IV, iar 35 de elevi au fost de la clasele V-VIII. În funcție punctajul obținut au fost premiați, așa cum am precizat – 46 de elevi, recordul de participare aparținând Colegiului Național ”Spiru Haret”, cuvinte de apreciere primind și învățătorul Ilie Fleancu, implicat prin numărul de copii participanți. Premiile au fost înmânate de Olimpia Bratu, directorul Bibliotecii Județene ”Christian Tell”, Gorj și de bibliotecarele Carmen Mirela Curcă, Luiza Maria Sandu, Corina Nicoleta Mocescu.

 

 

Biblioteca Județeană “Christian Tell” Gorj
Calea Eroilor, numărul 23, Târgu Jiu, Gorj
Telefon: 0253/214.904
Email: bibliotell@yahoo.com
Suntem și pe Facebook
Locație – Google Maps

Evenimentele Bibliotecii

Vezi toate Evenimentele

Sari la conținut