Biblioteca Județeană “Christian Tell” Gorj

Biblioteca Județeană “Christian Tell” Gorj

,,NE GÂNDIM, SOCOTIM…, TAINELE BANILOR DESLUȘIM!”

de | sept. 23, 2021 | Prim-Plan

Biblioteca Județeană ,,Christian Tell” Gorj în parteneriat cu Școala Gimnazială ,,Alexandru Ștefulescu” Tg-Jiu va implementa proiectul ,,Ne gândim, socotim…, tainele banilor deslușim!”.

Prin intermediul acestui proiect care se dorește sprijinirea sistemului educaţional în crearea bazelor unei culturi financiare în rândul elevilor din ciclul primar.

Acest proiect reprezintă un context generos pentru ca elevii să ia parte la activitǎţi educativ-financiare cu caracter practic, interactive şi provocatoare, care îi vor ajuta sǎ înţeleagǎ şi sǎ înveţe despre gestionarea eficientǎ a finanţelor personale.

Se vor organiza la nivelul claselor primare participante, activităţi care să îmbine cât mai armonios utilul cu plăcutul, construind noi modalități de abordare a administrării finanțelor proprii, utilizând toate formele de activitate: jocul, învăţarea, munca şi creaţia. Aceste activități vor contribui la pregătirea atitudinii pe care elevii o vor dezvolta în viaţă privitor la conceptul „bani” , formarea unui comportament responsabil față de bani.

Biblioteca Județeană “Christian Tell” Gorj
Calea Eroilor, numărul 23, Târgu Jiu, Gorj
Telefon: 0253/214.904
Email: bibliotell@yahoo.com
Suntem și pe Facebook
Locație – Google Maps

Evenimentele Bibliotecii

Vezi toate Evenimentele

Sari la conținut