Biblioteca Județeană “Christian Tell” Gorj

Biblioteca Județeană “Christian Tell” Gorj

O Europă pregătită pentru era digitală!

de | mai 7, 2020 | Evenimentele bibliotecii

9 MAI

ZIUA EUROPEI

Lumea se transformă cu o viteză fără precedent, mai ales sub influența digitalului. Tinerii, dar nu numai, sunt cei mai doritori să se formeze în această direcție și să beneficieze de oportunitățile erei digitale. Tehnologia nu trebuie să fie folosită haotic și în mod egoist, ci cu un scop bine determinat, eficient și în limite sigure și etice.

Desfășurare:

–              Un quiz cu întrebări din domeniul digital pe FB – va fi postat un link pe 4 mai. Participanții care completează corect până pe 9 mai vor primi   premii (acestea vor fi ridicate în momentul când vom putea deschide Centrul Europe Direct în condiții de siguranță)

–              Un concurs și o expoziție pe FB cu afișe de promovare a evenimentului de 9 Mai – Până pe 5 mai puteți trimite afișele pe adresa europedirectgorj@yahoo.com. Afișele vor fi postate pe FB în data de 6 mai și vor câștiga cele care strâng cele mai multe like-uri până pe 9 mai. Premiile vor fi ridicate în momentul când vom putea deschide Centrul Europe Direct în condiții de siguranță

–              Un filmuleț, postat pe FB, realizat cu ajutorul tinerilor, care vor răspunde printr-o înregistrare video la întrebarea ”Cum influențează digitalul viața ta de fiecare zi?” – înregistrările video trebuie să fie scurte: o frază, cel mult două (10 sec). Acestea trebuie trimise până pe 5 mai pe adresa europedirectgorj@yahoo.com.

Biblioteca Județeană “Christian Tell” Gorj
Calea Eroilor, numărul 23, Târgu Jiu, Gorj
Telefon: 0253/214.904
Email: bibliotell@yahoo.com
Suntem și pe Facebook
Locație – Google Maps

Evenimentele Bibliotecii

Vezi toate Evenimentele

Sari la conținut