Biblioteca Județeană “Christian Tell” Gorj

Biblioteca Județeană “Christian Tell” Gorj

Premiere BLIND DATE CU O CARTE

de | dec. 18, 2023 | Evenimentele bibliotecii

Joi, 14 decembrie 2023, la MansArta Bibliotecii Județene ”Christian Tell” Gorj a avut loc Premierea participanților la concursul BLIND DATE CU O CARTE, micii exploratori din clasa a IV-a A de la Colegiul Național ”Tudor Vladimirescu” Târgu Jiu, coordonați de doamna profesor învățământ primar Gabriela Mirea.

Aceștia au fost întâmpinați de doamna Maria-Luiza Sandu, managerul Bibliotecii Județene ”Christian Tell” Gorj, care i-a felicitat pentru implicarea și seriozitatea lor. Aflându-ne în perioada Sărbătorilor de iarnă, evenimentul a continuat cu Bianca Hodolean, voluntara Bibliotecii Județene, care i-a încântat pe cei prezenți, cu vocea și chitara ei, interpretând 3 colinde. Copiii împreună cu doamna profesor au continuat în aceeași notă și le-au prezentat părinților un frumos program de colinde, poezii și chiar o mini-scenetă, cu această ocazie.

Surpriza cea mare a constat în prezența lui Moș Crăciun și a elfului său la eveniment. Cei doi s-au bucurat de programul deosebit pregătit de copii, au făcut multe fotografii cu toți participanții și le-au oferit Premiile copiilor.

A fost o după-amiază minunată, plină de bucurie și energie, care s-a încheiat cu urările tradiționale de Sărbători, adresate de doamna manager!

 

Biblioteca Județeană “Christian Tell” Gorj
Calea Eroilor, numărul 23, Târgu Jiu, Gorj
Telefon: 0253/214.904
Email: bibliotell@yahoo.com
Suntem și pe Facebook
Locație – Google Maps

Evenimentele Bibliotecii

Vezi toate Evenimentele

Sari la conținut