Biblioteca Județeană “Christian Tell” Gorj

Biblioteca Județeană “Christian Tell” Gorj

Anunț restrângere servicii – octombrie 2021

de | oct. 21, 2021 | Anunturi

Dragii noștri,

Începând cu 25.10.2021 programul și regulile sunt următoarele:

  1. Puteți împrumuta și restitui documente la Secția pentru Împrumut Adulți Beletristică și la Filiala pentru Copii între orele 9,00-18,00, în fiecare zi de luni până vineri și de la Filiala Victoria conform programului filialei.
  2. Accesul în spațiile din secțiile și filialele bibliotecii este permis doar utilizatorilor care sunt vaccinați împotriva virusului SARS-COV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanelor care se află între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării cu virusul SARS-COV-2 și care fac dovada îndeplinirii acestei condiții prin intermediul certificatului de vaccinare, pe suport de hârtie sau în format electronic, sau al certificatului digital al Uniunii Europene privind COVID-19.
  3. Consultarea de documente în Sala de lectură se permite utilizatorilor care sunt vaccinați împotriva virusului SARS-COV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanelor care se află între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării cu virusul SARS-COV-2 și care fac dovada îndeplinirii acestei condiții prin intermediul certificatului de vaccinare, pe suport de hârtie sau în format electronic, sau al certificatului digital al Uniunii Europene privind COVID-19.
  4. Accesul în bibliotecă (sediul central) se va face doar prin Secția pentru Împrumut Adulți Beletristică. Vă rugăm să purtați corespunzător masca de protecție, să nu intrați mai mult de 2 persoane și să păstrați distanța socială. Dezinfectantul este asigurat de bibliotecă în continuare.
  5. Din păcate, accesul liber la raft se suspendă, bibliotecarii vă vor alege și vă vor oferi cărțile dorite aflate pe rafturi. Vă încurajăm să folosiți în continuare formularul de rezervare de pe site-ul nostru bibliotell.ro pentru a reduce timpul de așteptare.
  6. Pentru utilizatorii noștri care nu se încadrează în prevederile de la punctul 2, solicitările de împrumut și returnare a documentelor de bibliotecă se vor rezolva în afara spațiului, la intrarea în Secția pentru împrumut adulți beletristică, precum și la intrările din Filiala pentru Copii, respectiv Filiala Victoria.
  7. Evenimentele culturale/educative se organizează în limita a 30% din locurile disponibile în spațiul Mansar(d)rta, accesul participanților este permis doar după verificarea certificatului de vaccinare pe suport de hîrtie sau în format electronic, sau al certificatului digital al Uniunii Europene privind Covid-19.
  8. Accesul voluntarilor centrului Europe Direct și al persoanelor care au nevoie de informațiile pe care centrul le oferă este permis doar după verificarea certificatului de vaccinare pe suport de hîrtie sau în format electronic, sau al certificatului digital al Uniunii Europene privind Covid-19.

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă așteptăm în continuare alături de noi!

 

 

Biblioteca Județeană “Christian Tell” Gorj
Calea Eroilor, numărul 23, Târgu Jiu, Gorj
Telefon: 0253/214.904
Email: bibliotell@yahoo.com
Suntem și pe Facebook
Locație – Google Maps

Evenimentele Bibliotecii

Vezi toate Evenimentele

Sari la conținut