Biblioteca Județeană “Christian Tell” Gorj

Biblioteca Județeană “Christian Tell” Gorj

Biblioteca se extinde pentru dumneavoastră!

de | iun. 9, 2017 | Evenimentele bibliotecii

Stimați cititori,

Consiliul Județean Gorj pune în operă proiectul de investiții Extindere prin mansardare a Bibliotecii Județene “Christian Tell”. Pe durata executării lucrărilor încercăm să vă oferim în continuare serviciile cu care v-am obișnuit, însă vom fi nevoiți să întrerupem temporar funcționarea unora dintre secțiile de împrumut sau de lectură pentru a se realiza lucrările de consolidare pentru mansardare propuse prin proiect.

Contăm pe înțelegerea dumneavoastră și vă mulțumim că sunteți alături de noi.

În perioada 12 iunie 2017-31 ianuarie 2018 Secția de Împrumut pentru Adulți Domenii aflată în sediul central al bibliotecii din Calea Eroilor nr. 23, etajul 1 își suspendă activitatea.

Secția de Împrumut pentru Adulți Beletristică, Sala de lectură și Centrul Europe Direct Gorj  vor fi deschise și vor continua să ofere serviciile cu care sunteți obișnuiți, cu excepția perioadei 12-16 iunie 2017, când programul va fi 9-17.

Orice modificare a programului de funcționare va fi comunicată prin afișarea de anunțuri la sediu și pe site-ul instituției: www.bibliotell.ro.

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă invităm să returnați cărțile împrumutate din Secția de Împrumut pentru Adulți Domenii la Sala de lectură a bibliotecii. De asemenea, vă informăm că în perioada în care această secție va avea activitatea suspendată,  Biblioteca Județeană “Christian Tell” vă pune la dispoziție colecțiile celorlalte secții ale bibliotecii aflate la Sala de lectură din Calea Eroilor nr. 23, la Filiala Victoria, Filiala pentru Copii din Bulevardul Republicii nr. 13 A sau Secția de Artă “Iosif Keber” din str. 11 iunie 1848, nr. 67.

Biblioteca Județeană “Christian Tell” Gorj
Calea Eroilor, numărul 23, Târgu Jiu, Gorj
Telefon: 0253/214.904
Email: bibliotell@yahoo.com
Suntem și pe Facebook
Locație – Google Maps

Evenimentele Bibliotecii

Vezi toate Evenimentele

Sari la conținut