Biblioteca Județeană “Christian Tell” Gorj

Biblioteca Județeană “Christian Tell” Gorj

BIBLIOTECA ȘI TEATRUL – EPISODUL II

de | oct. 17, 2016 | Evenimentele bibliotecii

Prin parteneriatul dintre Biblioteca Județeană ”Christian Tell” Gorj și Teatrul Dramatic ”Elvira Godeanu” Tg-Jiu, încep să intre sub semnul tradiției întâlnirile dintre actori și spectatori sub forma participării la spectacolele de TEATRU – LECTURĂ. 

Dacă la început demersul acesta se întâmpla ca moment din diverse manifestări organizate la Biblioteca Județeană, de anul acesta se poate spune că acțiunea capătă contur de sine. 

În data de 23 septembrie 2016, în cadrul Nocturnei Bibliotecii, la Sala de lectură, a avut loc o reprezentație de Teatru – lectură cu piesa ”O scrisoare pierdută”, de I. L. Caragiale.

Ziua de 14 octombrie 2016 – a fost rezervată aceluiași Caragiale pentru ”O noapte furtunoasă”, interpretată, ca și data trecută, de actori ai Teatrului Dramatic și de actori amatori – voluntari CED Gorj și elevi. 

A fost anunțată, deja, intenția jucării unui nou episod dramatic, continuând seria operelor lui I. L. Caragiale cu – ”D’ale Carnavalului”, comedie de moravuri. urmând a se stabilii data spectacolului.   

Biblioteca Județeană “Christian Tell” Gorj
Calea Eroilor, numărul 23, Târgu Jiu, Gorj
Telefon: 0253/214.904
Email: bibliotell@yahoo.com
Suntem și pe Facebook
Locație – Google Maps

Evenimentele Bibliotecii

Vezi toate Evenimentele

Sari la conținut