Biblioteca Județeană “Christian Tell” Gorj

Biblioteca Județeană “Christian Tell” Gorj

Comorile ascunse în cărți la Biblioteca Județeană „Christian Tell” Gorj

de | apr. 4, 2024 | Evenimentele bibliotecii, Prim-Plan

Într-o zi însorită de primăvară, pasionații de lectură din clasa a III-a, ghidați de doamna profesor învățământ primar, Chirița Irinel Larisa de la Colegiul Național „Spiru Haret” din Târgu-Jiu, au participat și de data aceasta la captivanta aventură „Comoara din Cărți”. Această inițiativă magică a Bibliotecii Județene „Christian Tell” Gorj își propune să deschidă porțile imaginației și să cultive dragostea pentru lectură în inimile celor mici.
Evenimentul a fost centrat pe opera literară îndrăgită de copii din întreaga lume, „Matilda” de Roald Dahl. Elevii au fost provocați să răspundă la 10 întrebări inspirate din această carte, demonstrând nu doar cunoștințele acumulate în urma lecturii, ci și modul în care poveștile pot influența viețile noastre, învățându-ne lecții prețioase despre curaj, prietenie și puterea cunoașterii.
Fiecare întrebare a fost o călătorie în lumea magică a literaturii, unde elevii au explorat cu entuziasm și au împărtășit impresii, idei și emoții. Această experiență nu doar că a încurajat copiii să citească și să reflecteze asupra lecturilor lor, dar a fost și o oportunitate de a interacționa cu alți pasionați de cărți, consolidând astfel comunitatea de cititori tineri.
Astfel de momente reafirmă misiunea noastră de a inspira o nouă generație de cititori entuziaști și de a construi un viitor în care cărțile sunt cele mai prețuite comori.
Mulțumim doamnei profesor învățământ primar Chirița Irinel Larisa și tuturor elevilor de la Liceul Pedagogic „Spiru Haret” pentru participare și pentru că au adus magia literaturii în inimile noastre. Așteptăm cu nerăbdare următoarele aventuri literare și sperăm să vedem tot mai mulți exploratori ai cărților alăturându-se căutării comorilor ascunse în paginile cărților!
Biblioteca Județeană “Christian Tell” Gorj
Calea Eroilor, numărul 23, Târgu Jiu, Gorj
Telefon: 0253/214.904
Email: bibliotell@yahoo.com
Suntem și pe Facebook
Locație – Google Maps

Evenimentele Bibliotecii

Vezi toate Evenimentele

Sari la conținut