Biblioteca Județeană “Christian Tell” Gorj

Biblioteca Județeană “Christian Tell” Gorj

Cum putem să creștem oameni mai buni?

de | ian. 29, 2018 | Evenimentele bibliotecii

Dragi părinți,

        Dacă v-ați spus cel puțin o dată “Nimeni nu te învață ce să faci ca părinte!” sau “Să fii părinte nu se învață la școală”, atunci Filiala pentru Copii a Bibliotecii Județene “Christian Tell” Gorj poate fi școala dumneavoastră, a părinților.

  Datorită generozității unor specialiști psihologi, logopezi, consilieri sau polițiști antidrog, din februarie 2018 vă propunem un nou și interesant proiect “ȘI PĂRINȚII LA BIBLIOTECĂ!” ,  prin care putem pătrunde împreună în tainele parentingului, adică să învățăm cum putem crește oameni mai buni, aflând cum să răspundem mai bine la întrebările și provocările ce apar frecvent în procesul de educare în familie. Pentru că bunicii sunt importanți în viața copiilor noștri, invitația le este adresată și lor.

  De ce să ne întâlnim la bibliotecă? Pentru că biblioteca este un loc sigur, neutru, accesibil tuturor și în care copiii dumneavoastră se simt deja ca într-o a doua casă. Ne dorim să fie o a doua casă și pentru dumneavoastră și impreună să facem din copiii noștri adulții frumoși de mai târziu!

  Întâlnirile se vor desfășura în lunile februarie-martie, miercurea, între orele 17-18,30.

  Acordați-ne încrederea dumneavoastră și înscrieți-vă în program în perioada 22-31 ianuarie 2018 la sediul Filialei pentru Copii din Bd. Republicii nr. 13 A sau la numărul de telefon 0253/215318!

Biblioteca Județeană “Christian Tell” Gorj
Calea Eroilor, numărul 23, Târgu Jiu, Gorj
Telefon: 0253/214.904
Email: bibliotell@yahoo.com
Suntem și pe Facebook
Locație – Google Maps

Evenimentele Bibliotecii

Vezi toate Evenimentele

Sari la conținut