Biblioteca Județeană “Christian Tell” Gorj

Biblioteca Județeană “Christian Tell” Gorj

EVENIMENT ÎN CADRUL ANULUI EUROPEAN AL COMPETENȚELOR

de | mart. 15, 2023 | Prim-Plan

Zeci de elevi și cadre didactice din Târgu-Jiu, printre care Colegiul Național Ecaterina Teodoroiu, Colegiul Național „Spiru Haret”, Colegiul Național „Tudor Vladimirescu” și Colegiul Tehnic „General Gheorghe Magheru”, au participat în cadrul evenimentului GEYC TALKS / Caravana Olteniei, la EUROPE DIRECT GORJ –  Biblioteca Județeană „Christian Tell” Gorj, în care au fost prezentate avantajele și competențele dobândite în cadrul mobilităților europene.

”Prezenți la evenimentul nostru, speakerii Teodora Akinola, Andrei Stupu, Alexandra Scoruș, Eugenia Mihaela Miulescu, Miruna Văduva au împărtășit din propiile experiențele Erasmus. De astăzi Comunitatea GEYC este mai mare și în acest sens le mulțumim gazdelor locale partenere – Biblioteca Județeană Christian Tell și Europe Direct Gorj, pentru prilejuirea desfășurării evenimentului GEYC TALKS / Caravana Olteniei în MansArta”, a declarant Gabriel Brezoiu, managerul GEYC.

GEYC sprijină activitatea Eurodesk – rețea europeană de informare a tinerilor creată în 1990. Ca organizație de sprijin pentru Erasmus+, Eurodesk face informațiile despre mobilitățile de învățăre cuprinzătoare și accesibile tinerilor și celor care lucrează cu ei.

Biblioteca Județeană “Christian Tell” Gorj
Calea Eroilor, numărul 23, Târgu Jiu, Gorj
Telefon: 0253/214.904
Email: bibliotell@yahoo.com
Suntem și pe Facebook
Locație – Google Maps

Evenimentele Bibliotecii

Vezi toate Evenimentele

Sari la conținut