Biblioteca Județeană “Christian Tell” Gorj

Biblioteca Județeană “Christian Tell” Gorj

JURNAL după redeschiderea serviciilor pentru public

de | iul. 9, 2020 | Agenda culturală, Evenimentele bibliotecii

9 iulie 2020

Nu contează doar cifrele rotunde, astăzi la 36 de zile de când Biblioteca Județeană “Christian Tell” Gorj, în sfârșit, simte că și-a recăpătat bucuria de a servi comunitatea, am făcut un mic bilanț.

Se cuvine să MULȚUMIM celor 572 de cititori care ne-au trecut pragul și  au înțeles să respecte reguli noi!

De ce le mulțumim? Pentru că poartă mască, își dezinfecteză mâinile la intrare, acceptă să le fie măsurată temperatura corporală, urmează circuitul de intrare și ieșire pe care l-am stabilit în Secția de Împrumut Beletristică, folosesc informațiile din catalogul online și își rezervă ceea ce doresc prin formularul creat pe site-ul nostru sau acceptă sfatul bibliotecarilor pentru că nu își pot alege singuri din rafturile noastre. De asemenea, ne bucurăm că și-au depășit temerile și s-au simțit în siguranță la noi pentru a împrumuta 1575 documente și a restitui 2001.
Sperăm că zâmbesc pe sub mască, așa cum le zâmbim și noi, bibliotecarii 🙂

Vă reamintim că puteți împrumuta din colecțiile noastre, indiferent de locul unde acestea se aflăla Filiala pentru copii, Filiala Victoria, Secția Domenii sau Beletristică folosind catalogul online și formularul de rezervare de pe site-ul nostru https://www.bibliotell.ro
Pentru cărțile din colecțiile Filialelor Copii și Victoria, comenzile vor fi disponibile în 48 de ore pentru a fi ridicate din secția Beletristică.

 

Biblioteca Județeană “Christian Tell” Gorj
Calea Eroilor, numărul 23, Târgu Jiu, Gorj
Telefon: 0253/214.904
Email: bibliotell@yahoo.com
Suntem și pe Facebook
Locație – Google Maps

Evenimentele Bibliotecii

Vezi toate Evenimentele

Sari la conținut