Biblioteca Județeană “Christian Tell” Gorj

Biblioteca Județeană “Christian Tell” Gorj

O CARTE SUB SEMNUL UNUI DECENIU – A.C.A.C.G „AL. DORU ȘERBAN” TÂRGU-JIU

de | feb. 2, 2023 | Agenda culturală

 

Ieri, 2 februarie 2023, la MansArta – Biblioteca Județeană „Christian Tell” Gorj, a avut loc lansarea volumului „Profiluri de autori” – Asociația Cercetătorilor și Autorilor de Carte Gorjeană „Al. Doru Șeban” Târgu-Jiu – realizată de Dr. Victor Troacă. Cu aceeași ocazie a fost lansat și numărul opt al Revistei de Literatură Arte și Istorie culturală SPICON.

„Ideea care a stat la baza elaborării prezentului volum, a fost aceea de a face cunoscută munca și opera scriitorilor gorjeni membrii ai Asociației Cercetătorilor și Autorilor de Carte Gorjeană „Al. Doru Șeban” Târgu-Jiu, cu prilejul marcării unui deceniu de activitate a acesteia sub actuala denumire.”

„Cunoscându-i bine pe membrii asociației,  am apreciat ca fiind o necesitate scrierea unei lucrări sintetice care să prezinte informații generale despre operele lor publicate, câteva referințe critice asupra lucrărilor fiecărui scriitor, menționarea înscrisurilor de recunoaștere a activității lor, pentru ca în final să fie prezentate câteva fotocopii ale coperților cărților fiecărui membru, însoțite de fotocopii cu dedicații ale autorilor, acolo unde a fost posibil… ”   Victor Troacă

 

Biblioteca Județeană “Christian Tell” Gorj
Calea Eroilor, numărul 23, Târgu Jiu, Gorj
Telefon: 0253/214.904
Email: bibliotell@yahoo.com
Suntem și pe Facebook
Locație – Google Maps

Evenimentele Bibliotecii

Vezi toate Evenimentele

Sari la conținut