Biblioteca Județeană “Christian Tell” Gorj

Biblioteca Județeană “Christian Tell” Gorj

Lansare de carte Vasile Certezanu – ”Frumusețile și durerile unei vieți – Poezii”

de | feb. 22, 2024 | Prim-Plan

         Ieri, 21 februarie 2024, Biblioteca Județeană ”Christian Tell” Gorj a găzduit un eveniment special, lansarea volumului de debut al domnului Vasile Certezanu, ”Frumusețile și durerile unei vieți – Poezii”.
         Evenimentul a fost moderat de doamna manager al Bibliotecii Județene ”Christian Tell” Gorj, Maria Luiza Sandu, care i-a întâmpinat pe participanți, le-a urat bun-venit și a făcut o scurtă prezentare a autorului din perspectiva activității sale de 13 ani la bibliotecă, loc în care s-a implicat cu mult suflet în toate tipurile de activități desfășurate de instituție, devenind pur și simplu ”colegul” nostru.
         Cel care a deschis seria prezentărilor volumului lansat a fost domnul profesor dr. Ion Popescu-Brădiceni, urmat de domnul profesor dr. Ion Mocioi, domnul doctor Doru Fometescu și domnul profesor Ion Trancău. Aceștia l-au apreciat și felicitat pe autor pentru poeziile sale pline de emoție, sensibile sau tăioase, în funcție de subiectul abordat, inspirate din bogata sa experiență de viață.
         În continuare, autorul, domnul Vasile Certezanu, plin de emoție, a vorbit despre procesul scrierii volumului, le-a mulțumit celor care au făcut posibilă apariția acestuia, între care și domnul Liviu Clisu, bibliotecar la Biblioteca Județeană Gorj, precum și tuturor celor prezenți la această lansare și celor care i-au apreciat poeziile în mediul online.
         Lansarea a continuat cu editorul volumului, domnul George Boban, care l-a felicitat pe autor, a povestit cum a ajuns volumul ”Frumusețile și durerile unei vieți – Poezii” să fie publicat de Editura ”Universul Imaginii” și a oferit o serie de diplome autorului și celor implicați în apariția volumului. Felicitările au fost completate de domnul profesor Teodor Voicu și de domnul profesor Dan Pupăză.
         Pe tot parcursul evenimentului, a rulat filmul de prezentare al volumului lansat, film realizat de domnul Cosmin Văcaru și domnul Lucian Dobroiu, informaticieni la Biblioteca Județeană ”Christian Tell” Gorj.
         Lansarea s-a încheiat cu sesiunea de autografe și fotografii.

 

 

Biblioteca Județeană “Christian Tell” Gorj
Calea Eroilor, numărul 23, Târgu Jiu, Gorj
Telefon: 0253/214.904
Email: bibliotell@yahoo.com
Suntem și pe Facebook
Locație – Google Maps

Evenimentele Bibliotecii

Vezi toate Evenimentele

Sari la conținut