Biblioteca Județeană “Christian Tell” Gorj

Biblioteca Județeană “Christian Tell” Gorj

Nocturna Bibliotecilor 2017

de | sept. 25, 2017 | Evenimentele bibliotecii

Biblioteca Județeană “Christian Tell” Gorj vă invită să participați la ediția 2017 a Nocturnei Bibliotecilor, eveniment național, desfășurat sub egida ANBPR (Asociația  Națională a Bibliotecarilor și Bibliotecilor Publice din România), care are rostul de a pune în valoare bibliotecile, bibliotecarii și oportunitățile oferite de aceștia comunității.

Anul acesta, pe 28 septembrie 2017, vedetele vor fi activitățile din filialele și secțiile instituției situate în Municipiul Târgu Jiu. Vă îndemnăm să consultați programul nostru și să alegeți locul cel mai aproape de casă, sau, de ce nu, să faceți un tur pe la toate, în funcție de interesele dumneavoastră.

Filiala pentru Copii, Bdl. Republicii nr. 13 A, între orele 18.00-20.00, vă invită să petreceți o seară magică: Sceneta “Castravetele” după I.L. Caragiale, în interpretarea elevului Radu Curelea; Magic Show cu magicianul Adi Olteanu; Magia din cărți (citim împreună înainte de culcare)

                  Filiala Victoria, str. Victoriei , bl. 198, parter  oferă începând cu ora 18.00:

Temeri” – tinerii discută cu psihologul Natalia Florina Cîndea despre planurile lor de viitor; Vânătoare de comori; Jocuri interactive; Pictură pe față; Pe ritmuri de chitară – momente artistice oferite de voluntarii bibliotecii; Film

Secția de Artă din Casa memorială Iosif Keber, str. 11 iunie 1848, nr. 67 vă invită, începând cu orele 19.00, să participați la o seară de neuitat cu: Poezie; Film; Muzică – în interpretarea talentaților voluntari ai bibliotecii împreună cu prietenii lor.

Echipa Bibliotecii Județene „Christian Tell” Gorj vă așteaptă cu drag!

Biblioteca Județeană “Christian Tell” Gorj
Calea Eroilor, numărul 23, Târgu Jiu, Gorj
Telefon: 0253/214.904
Email: bibliotell@yahoo.com
Suntem și pe Facebook
Locație – Google Maps

Evenimentele Bibliotecii

Vezi toate Evenimentele

Sari la conținut