Biblioteca Județeană “Christian Tell” Gorj

Biblioteca Județeană “Christian Tell” Gorj

ŞCOALA DE VARĂ PENTRU NOII BIBLIOTECARI, EDIȚIE ONLINE 3-7 AUGUST 2020

de | iul. 24, 2020 | Agenda culturală

ŞCOALA DE VARĂ PENTRU NOII BIBLIOTECARI, EDIȚIE ONLINE 3-7 AUGUST 2020

Pe 3 august 2020, se va da startul ediției online a Școlii de Vară pentru Noii Bibliotecari!
Asociația Națională a Bibliotecarilor și Bibliotecilor Publice din România a finalizat selecția celor 32 de bibliotecari, angajați ai bibliotecilor publice din România, care vor participa în perioada 3-7 august 2020, la ediția online a Școlii de Vară pentru Noii Bibliotecari, desfășurată prin intermediul platformei Zoom.
Participarea la Școala de Vară pentru Noii Bibliotecari le va permite celor 32 de beneficiari:

  • să dezvolte competențe digitale de utilizare a diverselor platforme de învățare în mediul online;
  • să dezvolte abilităţi şi să acumuleze noi cunoştinţe cu valoare adăugată în domeniile: comunicare, inovație, creativitate și lucru în echipă;
  • să se implice activ în proiectele asociaţiei profesionale;
  • să-şi extindă aptitudinile astfel încât să creeze, să promoveze şi să susţină parteneriate active care să contribuie la dezvoltarea carierei lor, precum şi la dezvoltarea sistemului bibliotecilor publice în general.

Bibliotecarii selectaţi vor fi expuşi unui mediu creativ, interactiv și dedicat învățării aplicate. Vor face schimb de experienţe, idei şi informaţii. Prin atelierele de lucru și sesiunile de formare vor fi încurajaţi să identifice problemele şi oportunităţile legate de profesia lor, dar şi să contribuie la dezvoltarea unui cadru adecvat pentru elaborarea și implementarea unor proiecte și planuri de acţiune comune. În cadrul zilelor de curs, vor fi discutate diverse probleme profesionale, vor avea loc ateliere de lucru mediate şi coordonate de profesionişti din biblioteci şi din organizaţii de dezvoltare comunitară.

De la Biblioteca Județeană ”Christian Tell” Gorj au fost admise bibliotecarele – Diana Dumitrache, Maria Luiza, Ștefan Anca Georgiana admise la Școala de Vară, care urmărește prin acest proiect să contribuie la creșterea rolului bibliotecilor publice în propriile comunități, dar și la întărirea rețelei profesionale a bibliotecarilor publici români!

Biblioteca Județeană “Christian Tell” Gorj
Calea Eroilor, numărul 23, Târgu Jiu, Gorj
Telefon: 0253/214.904
Email: bibliotell@yahoo.com
Suntem și pe Facebook
Locație – Google Maps

Evenimentele Bibliotecii

Vezi toate Evenimentele

Sari la conținut