“Să creezi ca un zeu, să porunceşti ca un rege, să munceşti ca un rob„
21 septembrie 2016
Sabin Velican
Lansare de carte
26 septembrie 2016

 

Nocturna Bibliotecii

 

 

 

 

 

 

 

 

Peste 120 de participanți la activitățile propuse de Biblioteca Județeană ”Christian Tell” Gorj, către târgujieni pentru petrecerea în mod plăcut și util a sfârșitului unei zile.

Repetat în fiecare an, evenimentul a început să intre în tradiția culturală a comunității, în susținerea acestei afirmații stând numărul celor implicați direct în activități sau doar ca spectatori, și in egală măsură feedback-ul din mass-media. Statuile vii cu îndemnuri la lectură, 14 cărți vii răsfoite de întrebările numeroșilor interesați de profesiunile care își aveau reprezentanți, ora de muzică și poezie de scriitori și elevi adăugând nocturnei profunzime lirică și în final teatrul-lectură prezentat de actori ai Teatrului Dramatic ”Elvira Godeanu” din Târgu-Jiu și actori amatori care s-au pliat foarte bine în jocul impus de piesa ”O scrisoare pierdută” de I. L. Caragiale.

Trebuie să remarcăm excelenta colaborare cu tinerii voluntari ai CED Gorj și  cu elevii și profesorii de la Colegiul Național ”Tudor Vladimirescu”, Colegiul Național ” Ecaterina Teodoroiu”, Colegiul Național ”Spiru Haret”, Liceul de Muzica si Arte Plastice ”Constantin Brăiloiu”, Liceul Teologic „Sf. Nicodim” și bineînțeles Cenaclul Columna și Teatrului Dramatic ”Elvira Godeanu” din Târgu-Jiu, cu toții protagoniști ai unei frumoase nopți de toamnă!

Sari la conținut